Prijzen pakken

October 30, 2017

Hier zit een trotse eigenaar!


Nouka en ik hadden ons ingeschreven voor een onderlinge competitie bij onze hondenschool. Natuurlijk waren wij toen nog maar een half jaartje bezig met de behendigheid dus zagen het meer als een extra oefening. Het was een behoorlijke uitdaging om van 7 toestellen, ineens naar 21 te gaan! Maar in de loop van de competitie zijn we steeds meer gaan groeien.

Het waren 8 competitie dagen met elk 3 wedstrijden, waarbij gezelligheid voorop stond. We deden hard ons best en niet zonder succes!

Nouka en ik haalde 29 oktober de 1e prijs binnen voor de beginners!

Super trots op mijn meisje en natuurlijk ook een beetje op mijzelf.  Het blijkt dus echt dat we de juiste sport hebben gevonden want we hebben er niet alleen plezier in, we zijn stiekem ook echt goed.
 

Naast de drukte van onze nestplanning hebben we dus nog genoeg tijd om ons ding te doen. Voor nu gaan we lekker door met trainen en 19 november staat er alweer een volgende competitie wedstrijd te wachten.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

November 7, 2018

October 15, 2018

December 15, 2017

December 12, 2017

December 5, 2017

October 30, 2017

October 25, 2017

October 16, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square