top of page

Onze roedel

Moose
Otje
Cayenne

Onze roedel begon op 12 mei 2015 toen we onze prachtige Nouka mochten begroeten. Al snel vielen we als een blok voor het ras en wilde we deze liefde delen. De beslissing om met Nouka te fokken kwam geleidelijk. Pas nadat zij 2 jaar was begonnen we met dit avontuur. Nouka was als eerste plaats onze huishond en sporthond en natuurlijk deel van ons gezin. 

Met ons eerste nest wilde we onze roedel uitbreiden naar 2 honden. We hielden een teefje aan die de beste klik leek te hebben met Nouka. Een leergierig en brutaal pupje dat Lady heette. Haar bouw en karakter passen bij het type toller waar wij van houden. Na 7 weken viel de beslissing dus op haar en werd zij omgedoopt tot Moose. Moose overleed helaas toen zij 14 maanden was. Wij missen haar nog steeds. 

In december 2020 kregen wij met Nouka ons 2e nestje. Van dit nestje houden wij weer een teefje zodat de stilte in huis weer kon worden opgevuld. En Cayenne volbrengt haar taak alsof ze niets anders te doen heeft. Dit aapje houd ons hele dagen bezig en laat ons altijd lachten. Samen met Nouka zijn zij een heerlijk stel dat erg aanhankelijk is naar elkaar toe. Ze vullen elkaar aan waar nodig is en laten dit maar al te graag blijken!

Ons Dream team is in 2021 aangevuld door Otje. Een zoon van Nouka dat in het noorden woont. Met Otje als dekreu houden we de mooie lijn van Nouka en Zaroki (en stiekem dus onze Moose) nog een beetje in leven. Dank je wel Digna voor deze eer!

 

De foto's hieronder leiden je naar hun persoonlijk pagina.

Nouka
bottom of page